Liity apteekin kanta-asiakkaaksi

Vuosaaren Apteekin kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Kanta-asiakaslomakkeen saat apteekistamme tai voit tulostaa sen tästä.

Tietosuojasyistä emme mahdollista kanta-asiakkaaksi liittymistä netin kautta.

Palauttaessasi täytetyn kanta-asiakaslomakkeen liitämme sinut kanta-asiakkaaksemme ja pääset välittömästi osalliseksi jäsenyyteen liittyvistä eduista.

Kanta-asiakaskorttina toimii oma Kela-korttisi, henkilökorttisi tai ajokorttisi, joten et tarvitse erillistä kanta-asiakaskorttia.

Esittämällä Kela-kortin reseptipisteessä ja kassalla varmistat ostojesi tallentumisen rekisteriimme ja saat alennustaulukon mukaisen kanta-asiakasalennuksen.

Keskittämisetu

Saat kanta-asiakasalennuksen normaalihintaisista itsehoitotuotteista, joita ei ole rekisteröity lääkkeeksi - myös Iholan tuotteista. Koko perheen liittyessä kaikki saavat kertymän mukaisen alennuksen.

Koko perheen kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi ja keskittää ostonsa apteekkiimme.

Tällöin kaikki perheen ostot kasvattavat yhteistä ostokertymää ja kaikki perheenjäsenet saavat kertymän mukaisen alennuksen. Samalle asiakasnumerolle voivat liittyä samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Kun taulukossa mainittu kertymäsumma täyttyy, saa kanta-asiakas ostokertymän oikeuttaman alennuksen seuraavalla käyntikerralla. Kaikki ostot, myös reseptiostot, kasvattavat vuotuista ostokertymää. Alennus koskee normaalihintaisia itsehoitotuotteita (ei lääkkeistä), lukuun ottamatta äidinmaidonkorvikkeita sekä nikotiinikorvaushoitovalmisteita.

Alennustaulukko

Kalenterivuoden ostokertymä

Alennus

Yli 100 €

2 %

Yli 500 €

3 %

Yli 1000 €

4 %

Yli 2000 €

5 %

Ostokertymä ja alennusprosentti ovat kalenterivuosikohtaisia ja ne nollautuvat vuodenvaihteessa.

Ostojen rekisteröityminen ja alennuksen saaminen edellyttää Kela-kortin esittämistä. Teknisistä syistä tietojen tallentaminen rekisteriin jälkikäteen ei ole mahdollista. Rekisteritietojen virheettömyyden varmistamiseksi ilmoita aina Kela- ja osoitetiedoissa tapahtuneista muutoksista apteekkiin.

Muista näyttää Kela-kortti reseptipisteissä ja kassalla, jotta ostosi tallentuvat rekisteriin ja saat kanta-asiakasalennuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään apteekissamme!