Syyskuun tarjouksia:

Tarjoukset voimassa 1.9.-30.9. välisen ajan!

BEROCCA FIZZY MELTS 28 TABL.

Raikkaan virkistävä, suussa poreileva imeskeltävä monivitamiinitabletti.

Sisältää mm. foolihappoa sekä B6- ja C-vitamiinia, jotka vähentävät väsymystä ja uupumusta. Lisäksi valmiste sisältää B12-vitamiinia, joka edistää normaaleja neurologisia ja psykologisia toimintoja sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintolisä.

RELA TABS 30+10 TABL.

Rela-maitohappobakteerit sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle sekä kuurina esimerkiksi matkoilla.

Tuotteen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Yksi Rela Tabs -purutabletti sisältää 100 miljoonaa elävää, pakastekuivattua Lactobacillus reuteri- maitohappobakteeria.

Laktoositon ja gluteeniton.


MAGNECIT 100+20 TABL.

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia.

Sopii aktiiviliikkujille, urheilijoille, ikääntyville, lihaskramppeihin ja suonenvetoihin.

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.
Ravintolisä.

APOBASE PERUSVOIDE 250 G

Apobase Creme 30% on keskirasvainen ja hoitava perusvoide. Se on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä perusvoide päivittäiseen käyttöön.

Apobase Oily Creme 60% on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide päivittäiseen käyttöön. Pitää erittäin kuivan ja herkän ihon kunnossa.

Hajusteeton ja parabeeniton.

MULTIVITA PLUS 200 TABL.

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisten tarpeisiin.

Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia ja lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.

Ravintolisä.

PRIORIN EXTRA 180 KAPS.

Priorin Extra ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja.

Annostus: Ensimmäisen 3 kuukauden aikana 2 kapselia päivässä.
Pidempiaikaiseen ylläpidolliseen käyttöön: 1 kapseli päivässä.
Ravintolisä.

SEBAMED TÄYTTÖPUSSI 1100 ML

Sebamed Olive on hellävarainen pesuneste herkän ihon puhdistukseen. Sopii koko vartalon pesuun, myös kasvoille. Oliiviöljyn ja pantenolin hoitavat ominaisuudet ehkäisevät ihon ärsyyntymistä sekä sitovat tehokkaasti kosteutta. Hoitaa ihoa säilyttäen sen luonnollisen suojan.

Sebamed Liquid pesuneste on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle. Sopii koko perheen käytettäväksi kasvoille ja vartalolle, myös intiimipesuun. Pesuneste puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa.

SYSTANE ULTRA 10 ML

Lievittää nopeasti ja pitkäkestoisesti kuivien silmien oireita, kuten ärsytystä, polttelua, kirvelyä ja hiekan tunnetta silmässä. Hyvin siedetty säilöntäaine takaa avatun pullon käyttöajan jopa puoleksi vuodeksi.

Soveltuuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

MÖLLER OMEGA-3 PIKKUKALAT

Kalan muotoiset geelipalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.

D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Se edistää myös immuunijärjestelmän toimintaa.

Makuina hedelmänmakuinen sekä vadelmainen.

Eivät sisällä keinotekoisia väriaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.