Huhtikuun tarjouksia:

Tarjoukset voimassa koko huhtikuun ajan.

A-VITA PLUS NENÄSUMUTE

A-Vita Plus kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja ja edistää nenän limakalvojen ja ihon uudistumista.

Nenäsuihke sisältää elvyttävää A-vitamiinia sekä hoitavaa ja uudistavaa dekspantenolia.

Käyttö: 2 suihketta kumpaankin sieraimeen 2 kertaa päivässä.

EVERGIA MULTILONG MONIVITAMIINI

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste aktiiviseen arkeen. Sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Vapauttaa aineosat tasaisella nopeudella noin viiden tunnin kuluessa.

Annostus: 1 kapseli päivässä. Kapseli tulee nauttia kokonaisena ja avaamattomana.

Laktoositon, soijaton, gluteeniton ja hiivaton.

Vain aikuisille, ei raskaana oleville tai henkilöille joilla verenhyytyminen on heikentynyt (sisältää A- ja K-vitamiinia).

MELATONIINI ORION 1,9MG 100 TABL

Melatoniini Orion lyhentää nukahtamisaikaa ja sopii käytettäväksi myös avuksi aikaerorasitukseen. Se lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Lisäksi se helpottaa nukahtamista normaalin unirytmin mukaisesti (mm. vuorotyössä).

Käyttö: Nukahtamisajan lyhentämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Vain yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

BEVITA EYE SILMÄTIPAT 20 PIPETTIÄ JA BEVITA EYE A-SILMÄVOIDE

Bevita Eye silmätippapipetit

on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voiteleva, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus.

Bevita Eye A-silmävoide on A-vitamiinia sisältävä, säilöntäaineeton silmävoide. Silmävoiteen sisältämän A-vitamiinin voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin tilan ja suojelevat silmän pintaa. Pitkävaikutteinen.

RELA-TABS 30 TABLETTIA

Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Rela-tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa.

Annostus: 1 purutabletti päivässä.

Laktoositon ja gluteeniton.
Ei sisällä eläinperäisiä tai maidon ainesosia.

BIOTIINI STRONG HAIR & NAIL 60+30

Vahva biotiinilisä hiuksille ja kynsille. Biotiini Strong Hair & Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Hiusvitamiini biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

RAPID WHITE VALKAISULIUSKAT JA HAMMASTAHNA

Rapid White -valkaisuliuskat ovat helppo ja nopea käyttää. Jo viidessä päivässä näkyvästi valkoisemmat hampaat. Paketissa on 14 liuskaa, joka on viikon hoitokerta. Uudenlaiset, suuhun itsestään 5-7 minuutissa liukenevat liuskat eivät sisällä peroksidia.

Rapid White on valkaiseva hammastahna, jossa on uusi valkaisuteknologia. Vaikutus näkyy heti ja hampaat on noin 1,5 astetta valkoisemmat harjauksen jälkeen.
Valkaiseva aine on titaanioksidia. Hammastahna estää myös plakin ja hammaskiven muodostumisen. Sisältää fluoria 1000 ppm.

YOTUEL HAMMASTAHNAT

Yotuel all-in-one on valkaiseva hammastahna, joka vahvistaa hammaskiillettä. Hammastahnan patentoitu koostumus valkaisee hammasluun sävyä hellävaraisesti ilman hankausta. Vaahtoamaton koostumus sopii aftaherkille.
Yotuel Classic tai Pharma on valkaiseva hammastahna, joka poistaa tummentumia hampaiden pinnalta. Hammastahna poistaa proteiini- ja bakteeriplakkia, ehkäisee niiden muodostumista sekä puhdistaa hampaat perusteellisesti. Hammastahnan valkaiseva teho perustuu luonnollisten entsyymien vaikutukseen. Vaahtoamaton koostumus sopii aftaherkille. Sisältää fluoria 1450 ppm sekä ksylitolia

FAVORA PUHDISTUSVAAHTO 150 ML

Favora puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille kasvojen päivittäiseen puhdistukseen.
Puhdistusvaahto puhdistaa kasvot ja vesiliukoisen meikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Mieto ja kosteuttava koostumus sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Hajusteeton.

SB12 SUUVEDET 500 ML

Patentoitu koostumus, joka tutkitusti ehkäisee pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan.

Käyttösuositus: Purskuta 10 ml suuvettä 30-60 sekunnin ajan aamulla tai illalla saadaksesi 12 tunnin ajaksi raikkaan hengityksen. 24 tunnin vaikutuksen saat käyttämällä suuvettä sekä aamulla että illalla.

SB12-suuvettä suositellaan päivittäiseen käyttöön 12-vuotiaista alkaen.

BETAVIVO KAURASYDÄMET 15 ANNOSTA

Betavivo annospussit sisältävät rapeita kaurasydämiä. Annospussillinen kaurasydämiä sisältää 3 grammaa kauran beetaglukaania, joka alentaa veren kolesterolia ja auttaa vähentämään aterianjälkeistä verensokerin nousua. Betavivossa on suurempi beetaglukaanipitoisuus kuin tavallisessa kaurassa.

Laktoositon, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.