Joulukuun tarjouksia

Tarjoukset voimassa 1.12. - 31.12.2018

MINISUN 50 µg D-VITAMIINI 200 TABL

Hyvänmakuinen ja pienikokoinen purutabletti päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseen.
Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää luuston hyvinvoinnin kannalta ja D-vitamiinin on lisäksi todettu edesauttavan mm. elimistön immuunijärjestelmää ja vaikuttavan siten positiivisesti vastustuskykyyn.

Maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton.
Ei sisällä liivatetta ja on säilytysaineeton.

ARTHROBALANS PLUS 150 TABL

Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia. C-vitamiini mm. edistää kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Tuotteen sisältämät glukosamiinisulfaatti kaliumkloridi (äyriäinen), kondroitiinisulfaatti (siasta).

Ei lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.
Voi aiheuttaa allergisia reaktioita kala- ja äyriäisallergikoille.

MELATONIINI ORION 1,9 MG 100

Melatoniini Orion on nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava joka voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä.

Annostus: nukahtamisajan lyhentämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa

Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia.


AQUALAN L PERUSVOIDE 200G

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Se on helposti voideltava ja hyvin imeytyvä. Aqualan L sopii hyvin allergisille ja herkkäihoisille.

Sopii kasvoille sekä esimerkiksi meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, vartalon kosteusvoiteeksi ja pesuvoiteeksi.

Parabeeniton, hajustamaton.


OPHTIM EYE DAY & NIGHT SILMÄTIPAT

Ophtim Eye Day & Night sisältää päivä- ja yötipat samassa pakkauksessa. Silmäystävälliset silmätipat kosteuttavat ja suojaavat silmiä.

Päiväkäyttöön tarkoitetut silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia 0,20 % ja yökäyttöön tarkoitetut paksummat silmätipat 0,40 %. Natriumhyaluronaatin kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ärsytyksen, kuivuuden, kirvelyn tai roskan tunnetta silmissä.

Säilytysaineeton, sopii piilolinssteille.

RELA TABS MAITOHAPPOBAKTEERI

Rela Tabs sopii erityisesti stressin ja epäsäännöllisen ruokailun rasittamalle vatsalle sekä matkoilla ja antibioottikuurien aikana käytettäväksi. Yksi Rela Tabs -purutabletti sisältää 100 miljoonaa elävää, pakastekuivattua Lactobacillus reuteri- maitohappobakteeria.

Annostus: 1 purutabletti päivässä

Laktoositon ja gluteeniton.
Ei sisällä maidon ainesosia.

MINISUN PEHMONALLE JA PEHMOFANTTI

Minisun Monivitamiini Pehmonalle on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonallessa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, eikä se sisällä A-vitamiinia

Annostus: 3–10-vuotiaille 1 kpl päivässä. Yli 10-vuotiaille 2 kpl päivässä.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton.

Minisun Luusto Pehmofantti Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön.

Annostus: 1-2 kpl päivässä. Suositellaan yli 3 vuotiaalle.

Mansikan makuinen ja norsunmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia.

RELA D-TIPAT 10 ML

Annostelun ja käytön helpottamiseksi Rela Drops + D -tipat on nyt saatavana täysin uudenlaisessa pakkauksessa. Uuden pakkauksen ansiosta tippojen annostelu on aina tasaista ja helppoa. Puristamalla tuubia hellästi saat helposti annosteltua pienokaisellesi viisi tippaa lusikkaan tai suoraan maitoon.

Päiväannos 5 tippaa sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka vastaa alle 2-vuotiaiden lasten päivittäistä D-vitamiinisuositusta Suomessa, sekä 100 miljoonaa elävää pakastekuivattua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria auringonkukkaöljyseoksessa.

SEBAMED LIQUID JA OLIVE
FACE & BODY WASH TÄYTTÖPUSSIT

Sebamed pesuneste täyttöpussista täytät helposti Sebamed pumppupullon. Liquid Face & Body Wash on normaalille iholle tarkoitettu pesuneste ja Olive Face & Body Wash taas herkälle, kuivalle tai ongelmaiselle iholle. Kumpikin puhdistaa tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen suojan.

Sopii koko perheelle! Sopii vartalolle ja kasvoille ja sen pH on 5.5

HELEIN STRONG COLLAGEN 90 TABL.

Helein Strong Collagen on kollageenivalmiste joka on kliinisesti tutkittu ja vahva kollageenivalmiste, jossa myös C-vitamiinia joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Hyvin imeytyvässä peptidimuodossa oleva collagen itsessään auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.

Annostus: 3 kapselia päivässä. Niellään kokonaisena veden kera.

Laktoositon, maidoton, ei gluteenipitoisen viljan ainesosia.